Upitnik

Gost: Ana Brnabić, predsednica Vlade Republike Srbije

Od prošle sedmice, na "crnoj listi" srpskih zvaničnika kojima je zabranjen ulazak na Kosovo, je i predsednica Vlade Srbije, Ana Brnabić. To je objavio kosovski ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli, reagujući na izjavu premijerke Srbije, da u pregovorima sa Prištinom, Beograd ima posla sa "ljudima koji su izašli iz šume". Šta o ovim i drugim problemima na relaciji Beograd- Priština, ali i o planu za Kosovo kaže predsednica Vlade.

Da li su realne najave da će i ove godine plate i penzije zahvaljujući fiskalnoj moći države, biti povećane, kako se u izveštaju EK ocenjuje oblast ekonomije, a šta je to što je premijerku zabavilo u ovom izveštaju.

O stanju u privredi, životnom standardu građana Srbije, platama i penzijama, investicijama, politici, opoziciji, ali i o situaciji u regionu govori Ana Brnabić, predsednica Vlade Republike Srbije.

Upitnik, utorak u 21.00, RTS 1

Autor i urednik emisije je Olivera Jovićević

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво