Kuhinja moga kraja

Treća učesnica šeste sezone serijala "Kuhinja moga kraja" je Ljiljana Mladenović iz Brze. Prava predstavnica leskovačkog kraja.

Po struci tekstilni radnik, nakon prestanka sa radom u tekstilnoj industriji, odlučila je zajedno sa suprugom Jovanom, da ostatak radnog veka provedu na svom velikom gazdinstvu, uz podršku tri ćerke, baveći se najviše proizvodnjom paprike i proizvoda od paprike.

Ljiljana je poznata po zlatnim rukama, ručnim radovima i pletenim haljinama koje se nose i u jednom od centara mode u Parizu.

A rame uz rame sa svojom suprugom, Jovan je očuvao najstariji srpski zanat, što će i pokazati u emisiji. Srećna je što imaju odrasle ćerke, unučad i što je učešćem u emisiji upoznala svoje drugarice sa izvornom leskovačkom kuhinjom ali im je i zadala težak zadatak da odgonetnu šta je to u jelovniku natuc. Možda je zato Ljilja dobila titulu najduhovitije učesnice.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво