Ruke od kamena

Američko-panamski, biografsko-sportski film o karijeri bivšeg profesionalnog boksera Roberta Durana. (Hands of Stone, 2016)

Duran je u svojoj karijeri bio svetski prvak u četiri kategorije. Poznat po imenu "Hands of Stone" odrastao je u siromašnim predgrađima Paname.

On je pobedio je do tad neporaženog Leonarda i 1980. godine postaje prvak u welter kategoriji. Titulu je zadržao samo nekoliko meseci sve do čuvene borbe poznate kao "no mas". U osmoj rundi te borbe Duran se neobjašnjivo predao, rekavši samo "no mas", što na španskom znači "nema više".

Njih dvojica su se borili još jednom, i Leonard je ponovo pobedio.

Uloge: Edgar Ramirez, Robert De Niro, Ašer, Elen Barkin...

Režija: Džonatan Jakubovič 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво