Oko magazin: Francuski plan za Nikolu Teslu

Kako će izgledati narednih 25 godina aerodroma u Beogradu i prethodnih 30 godina grupe Legende

Kompanija Vensi svečano je obeležila početak rada na aerodromu u Beogradu. Šta koncesija znači za Srbiju, šta za Vensi, a šta za zaposlene? Kako će izgledati beogradski aerodrom za 25 godina, za Oko magazin govori Nikola Notbar, predsednik kompanije Vensi.

Za trideset godina koliko postoje, Legende su snimile 18 albuma, ispevale više od stotinu pesama i održale više od dve hiljade koncerata. Svirali su, kako kažu, svugde gde ima struje, a tradicionalno, već četvrt veka, svakog februara nastupaju u velikoj sali Centra Sava. Pogledajte priču o Legendama i saznajte kakva će biti nova pesma.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Око магазин Око магазин

Autor:
Горислав Папић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво