Sliver

Karli Noris je urednica u jednoj izdavačkoj kući, koja pokušava da zaboravi svoj propali brak. Shvativši da bi promena mesta stanovanja mogla da bude od koristi u procesu "izlečenja", ona odlučuje da se preseli u Sliver Hajts na Menhetnu. (Sliver, 1993)

Doselivši se u novi stan, ona će upoznati nove radoznale komšije: Vidu, koja pored toga što je kokainski zavisnik zna sve mračne tajne svojih komšija, Džeka Lendsforda, uspešnog pisca koji ne bi imao ništa protiv toga da bude u uspešnoj vezi sa Karli i Zika Hokinsa, stanodavca.

Nju zapravo najviše privlači Zik, inače opsesivni voajer, koji non stop posmatra svoje stanare na nekoliko desetina televizijskih ekrana u svom domu. Ali, kada Karli otkrije da je Zik voajer, i ona postaje opsednuta svakodnevnim životom svojih komšija.. 

Uloge: Šeroun Stoun, Vilijam Boldvin, Tom Berendžer, Poli Voker...
Režija: Filip Nojs

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво