Delta odred 2: Kolumbijska veza

Film Delta odred 2: Kolumbijska veza jedan je od deset filmova koje je režirao Aron Noris, rođeni brat Čaka Norisa.(Delta Force 2: The Colombian Connection, 1990)

Delta Odred, specijalna jedinica za borbu protiv terorizma, ovog puta se suočava sa teroristima "na kućnom pragu".

To su pripadnici južnoameričkog "kokainskog kartela". Ozloglašeni diler droge Ramon Kota ubio je Mekojevog partnera, partnerovu ženu i mlađeg brata. Kriv je i za otmicu trojice agenata DEA-e.

Mekoj sada želi da se osveti Koti i njegovom poslušnicima. Sa svojim marincima on dolazi u San Karlos i počinje da uništava Kotine zalihe kokaina...

Uloge: Čak Noris, Džon P. Rajan, Bili Drejgo...

Režija: Aron Noris

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво