Skajfol

Skajfol je britansko-američki film snimljen 2012. u režiji Sema Mendiza, koji predstavlja 23. po redu službeni nastavak filmske serije o britanskom tajnom agentu Džejmsu Bondu, i 3. po redu u kome naslovni lik tumači Danijel Krejg. (Skyfall, 2012)

Radnja prati Bondove napore da razotkrije pozadinu terorističkog napada na londonsko sedište MI6, pri čemu će on morati da se suoči sa neprijatnim detaljima sopstvene prošlosti.

Film, u kom se posle duže pauze ponovno pojavljuju likovi Kju-a i Mis Manipeni, doživeo je brojne pohvale od strane kritike. Takođe je doživeo ogroman uspeh kod publike, ali i brojne nagrade - BAFTA za najbolji film i Oskar za najbolju originalnu pesmu - Skajfol koji je izvodila Adel.

Uloge: Danijel Krejg, Džudi Denč, Havijer Bardem...

Režija: Sem Mendiz

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво