Sijaj, sijaj, srećna zvezdo

Policijski doušnik poslao je svojoj devojci Ji Čing pismo u kome su navedene neke poverljive informacije. (Xia ri fu xing, 1985)

Dok se odmarao na Tajlandu, njega su ubili plaćenici mafijaškog bosa koji, da bi sakrili zločin, pokušavaju da uklone i Ji Čing i duplog agenta Laua.

Za to vreme, u Hongkongu, detektivi Masls i Riki Fung dobijaju zadatak da zaštite Laua, a inspektorka Barbara Vu štitiće Ji Čing. Za sklonište će izabrati perionicu "Srećne zvezde" i tamo dobiti neophodnu pomoć u razotkrivanju narkobosova.

Uloge: Džeki Čen, Samo Hang Kambo, Sibel Hu, Bjao Jen i drugi.

Film Sijaj, sijaj, srećna zvezdo režirao je Samo Hang Kambo.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво