Ukradeni životi

Detektiv Tom Adkins je čovek neprestano progonjen nestankom svog desetogodišnjeg sina Tomija mlađeg. Ni jedan trag se nije pojavio u tom slučaju, ali ga je jednog jutra telefonski poziv doveo do unakaženih i osakaćenih ostataka malog dečaka nestalog pre 50 godina. (Stolen Lives, 2009)

Tom prihvata slučaj kako bi pronašao oprost dok se druga priča razvija, smeštena u prošlost pre 50 godina, i uključuje čoveka Metjua Vejkfilda i njegovog sina Džona. Uočavajući sličnosti između slučaja Vejkfild i tajanstvene sudbine mlađeg Tomija, dovodi Toma do ivice ludila. Postepeno, korak po korak, Tom saznaje stravičnu istinu o tome šta se dogodilo njegovom dečaku.

U glavnim ulogama: Džon Ham, Džoš Lukas, Rona Mitra...

Režija: Anders Anderson

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво