Oko: Šezdeset godina Televizije u Srbiji

Jubilej na koji smo ponosni

Rođendani su vreme za proslave, ali i da se podvuče crta - šta je urađeno i šta tek treba da se uradi. To se odnosi i na nas, na sve zaposlene na RTS-u koji obeležavamo 60. godina od kada je Televizija Beograd počela da emituje program.

Puno razloga zbog kojih treba da budemo ponosni, da se sećamo svih naših kolega koji su radili i obeležili šest decenija. Uz taj osećaj ponosa ide i obaveza da budemo još bolji, pre svega, zbog naših gledalaca koji su uz nas svakog dana i koji kako kritikama  i pohvalama daju nam poverenje.

O svemu što je obeležilo šest decenija i šta sve nas zajedno čeka uz Televiziju, govorimo u Oku. Gosti su predsednik Upravnog odbora RTS-a Vladimir Vuletić i istoričar i nekadašnji član UO RTS-a Predrag Marković.

Sa rođendanske proslave izveštava Dragana Ignjić, a iz dopisništava se javljaju Zorica Kovačević i Andrija Igić.

Emisiju vodi i uređuje Vesna Damjanić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Око Око

Autor:
Горислав Папић, Стеван Костић, Драгана Игњић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво