Dijamanti su večni

Sedmi u serijalu filmova o Džejmsu Bondu. U ovom filmu Bond traži Ernesta Blofelda, da bi mu se osvetio. Nalazi ga i ubija u Egiptu gde je pravio dvojnika. (Diamonds Are Forever, 1971)

Britanska vlada zatim primećuje da se dijamanti krijumčare iz Južne Afrike. Oni šalju Bonda da to ispita, a on se prerušava u Petera Frenksa, krijumčara dijamanata. On stupa u vezu sa Tifani Kejs koja upravlja krijumčarenjem. Prateći dijamante u SAD, otkriva da je njihov naručilac zapravo Blofeld, a da je mrtav njegov dvojnik. Takođe otkriva da Ernestu trebaju dijamanti za veliko lasersko oružje u svemiru.

Pomoću milijardera Vilarda Vajta, čijim se imenom služi Blofeld, uspeva da pronađe bazu iz koje se upravlja tim oružjem. Uspeva da ode tamo i biva uhvaćen, ali uspeva da zameni kasetu koja je ključ upravljanja oružjem. Napadom vojske na bazu uspeva da se izbavi i da uhvati Blofelda.

Uloge: Šon Koneri, Čarls Grej, Džil Sejnt Džon, Džimi Din...

Režija: Gaj Hamilton

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво