SAT: Patrola iznenađenja

Ekipa emisije SAT kreće na još jednu patrolu, ali pravcem kojim nikada ranije nije išla i prvi put na ekranu pokazuje kako se brže i bez gužve stiže do Krfa, Sivote, Parge, Zakintosa, kao i gde počinje novi jonski auto-put kojim se sada mnogo lakše dolazi do Lefkade.

Putovanje prema Grčkoj započinje od granice između Srbije i Makedonije, nastavlja se preko Prilepa i Bitolja i završava se dolaskom u Igumenicu, odakle polaze trajekti za Krf. Međutim, ovog puta biće to prava emisija iznenađenja jer patrola ne samo što prvi put pokazuje kraći pravac nego se ekipa po prvi put otisnula ka dve potpuno nove destinacije koje ranije emisija SAT nije prikazala. Koja su to mesta iznenađenja, saznaćete upravo u današnjoj emisiji.

Urednik i voditelj je Mladen Alvirović.

Repriza emisije je nedeljom u 01.00 čas i utorkom u 11.00 na Drugom programu.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

САТ САТ

Autor:
Младен Алвировић

Сви који траже актуелну и, пре свега, корисну информацију из области саобраћаја, аутомобилизма и туризма већ пуних 30 година окупљени су око емисије САТ, емисије и за возаче и за пешаке. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво