Šarenica

Banja za dušu i čačanske zavrzlame

Posle Prijepolja, Zlatibora i Jahorine, karavan Šarenice se ovog vikenda smestio u Vrnjačku Banju i Čačak! Zašto je za vodama iz Vrnjaca poludeo svet, a šta privlači domaće turiste? Nismo odoleli najslađem kutku na novoj Promenadi, ali ćemo vam pokazati i kako se prave slane đakonije ovog kraja! Folkloraši, stari zanati, nove ideje za razvoj lokalnih atrakcija i naravno odlična muzika.

Nedelja je dan za čačanske domaćine. Zašto u dolini pod Jelicom žive posebni ljudi, zašto se kaže da su Čačani osvetoljubivi i drčni ali i sjajni domaćini? U spletu igara i pesama, videćete i kako je Morava iznedrila najbolje košarkaše Jugoslavije, a šta danas kaže legenda Radmilo Mišović...

O čačanskoj lepotici šljivi, o tkanju i zlatovezu, o jorgandžijama i drvodeljama, i o mentalitetu koji osvaja!

Ne propustite druženje sa nama ovog vikenda!

Urednica emisije Aneta Ivanović
Voditelji Ana Babić i Slobodan Šarenac

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво