Fudbal - SP: Meksiko - Švedska

Meksikanci su među ekipama koje su najviše pokazale u prva dva kola, ali sve to mogu da upropaste ukoliko izgube u poslednjem meču Grupe F.

Dramatičnom raspletu doprinela je ne samo pobeda Meksikanaca nad prvacima sveta Nemcima, nego i šokantan pogodak Tonija Krosa u 95. minutu za preokret i osvojena tri boda protiv Šveđana. Takav ishod omogućio je braniocima titule da ipak od njih sve zavisi u poslednjem kolu sa Južnom Korejom, dok je švedska reprezentacija prinuđena da ide na pobedu protiv Meksika. Taj uslov čini ovu utakmicu neuporedivo uzbudljivijom nego što bi bila da je i jednima i drugima odgovarao nerešen rezultat. Meksikance i bod vodi u osminu finala, gde su igrali (ali i završavali takmičenje) na sedam prethodnih prvenstava. Šveđani su pre 60 godina kao domaćini turnira bili vicešampioni sveta, tada su u prvom kolu savladali baš Meksiko sa 3:0 i priželjkuju isti sled događaja i u Rusiji.

Utakmica trećeg kola Grupe F igra se u Jekaterinburgu od 16 časova.

Komentator: Vladimir Mijaljević

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво