Fudbal - SP: Brazil - Švajcarska

Brazil je uvek favorit. Bili su i pre četiri godine kada su igrali pred svojim navijačima, ali ih je Nemačka ponizila u polufinalu. Ovaj današnji Brazil je potpuno drugačija ekipa, a najveće zasluge za to idu selektoru.

Tite je od fudbalskih zvezda napravio disciplinovanu mašinu za "mlevenje" protivnika, i nije ništa pogrešno ako se kaže da Brazil igra kao Nemačka, ali sa dovoljnom dozom brazilskog šmeka. Kroz kvalifikacije su se prošetali i bili su prvi tim koji se plasirao u Rusiju.

Švajcarska je prava mala "legija stranaca" koja godinama igra zajedno. Upravo to što su izuzetno uigrani, daje im za pravo da razmišljaju o pozitivnom rezultatu protiv svakog protivnika. Do Rusije su došli kroz baraž sa Severnom Irskom, iako su u grupi do poslednjeg kola imali svih devet pobeda. Ipak, Brazil je ubedljivo najveći favorit za prvo mesto u grupi, a Švajcarska će se za plasman u osminu finala boriti sa Srbijom i Kostarikom.

Utakmica se igra u nedelju u Rostovu na Donu na Rostov areni.

Komentator Miloš Krivokapić

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво