Moj rođak sa sela

U dvadesetpetoj epizodi TV serije "Moj rođak sa sela", koja nosi naziv "Murat", Ros traži od Vranića da pomogne nemačkoj obaveštajnoj službi da njihovog obaveštajca Andreasa, koji je u ljubavnoj vezi sa albanskim agentom Muratom, vrati u Nemačku jer Muratu odaje državne tajne koje zloupotrebljava albanska mafija.

Rajku je, nakon lekarskog pregleda, zdravstveno stanje mnogo bolje, pa je i Bisa malo smirenija od tog saznanja. Vranić se pozdravlja sa Dunjom i kreće na zadatak dogovoren sa Rosom. Neša mu otkriva pojedinosti vezane za odnos Andreasa i Murata.

Nakon odlaska na piće sa Polom i Nenom, Drakče odlazi i u njihovu kuću. Tamo doživi seksualnu avanturu sa njih dve nakon koje se vraća kući Rajni, koja ga takođe spopadne s vrata. Vranić se intresuje u vezi Murata u antikvarnici bivšeg obaveštajca Envera (Toma Kuruzović). Enver dovodi Vraniću čoveka koji ga vodi do Muratovog stana.

Kod Rajka, na motoru, dolazi Andrić (Ljubomir Bandović), Drakčetov drug iz detinjstva, koju bi želeo da obnovi kontakt sa svojim prijateljem Drakčetom.

Vranić sačekuje Murata (Nikola Rakočević) u stanu sa pištoljem. Zahteva od njega da ga odvede kod Andreasa, jer će obojica biti ubijeni ako ih on ne skloni iz zemlje, odnosno vrati Andreasa u Nemačku. Murat insistira da i on dobije politički azil i ostane zajedno blizu čoveka kojeg voli i Ros dolazi da pregovara oko toga. Ros ne želi da mu omogući azil, ali ga Vranić ubedi da Murat ipak mora da dobije boravak u Nemačkoj, uz mogućnost da posećuje Anderasa. Murat se koleba šta da učini.

U glavnim ulogama: Vojin Ćetković, Dragan Jovanović, Dubravka Mijatović, Tanasije Uzunović, Ljubinka Klarić, Vera Čukić, Suzana Lukić, Lazar Dubovac... specijalni gosti: Nikola Rakočević, Ljubomir Bandović, Toma Kuruzović, Janoš Tot, Vjera Mujović, Bojana Kovačević, Ivana Kovačević.

Urednik serije: Marko Novaković
Direktor fotografije: Nebojša Bašić
Pisac scenarija: Radoslav Pavlović
Scenograf: Dejan Anđelković
Reditelj: Marko Marinković
Kostimograf: Nevena Milovanović
Izvršni producent: Zoran Janković
Montažer: Branislav Godić
Kompozitor: Dragoljub Ilić  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво