RTS ordinacija

Zdravo popodne u RTS ordinaciji donosi korisne i zabavne informacije o sindromu nervoznih creva, uvećanju usana, a saznaćete i šta je važno znati kada se leži u bolnici. Na kraju će nutricionista objasniti kako je najbolje koristiti jaja, ali i kada pomažu prepeličija.

U prvom bloku emisije Tamara Grujić, TV autor emisije "S Tamarom u akciji", iskreno će govoriti o tome kako se dugo bori sa sindromom nervoznih creva, kako je godinama mislila da ima bolove zbog srca ili želuca, a dugo se nije setila da potraži pomoć gastroenterologa.

Pukovnik dr Dino Tarabar, gastroenterolog Vojnomedicinske akademije, na duhovit i jasan način objasniće kako se ovaj problem prepoznaje, jer se u dijagnozi vrlo često greši. Sindrom nervoznih creva ponekada liči na neke teške bolesti, a saznaćete i kada može biti rizično.

Istine i zablude o tome šta je važno znati kad se odlazi u bolnicu razjasniće viša medicinska sestra Sanja Smiljković, portparol Udruženja medicinskih sestara i tehničara "Sestrinstvo".

U ordinaciji bavimo se uvećavanjem usta na zdrav način. Od dr Svetlane Bogdanović Rašković, specijaliste plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, čućete kakve posledice može da napravi takozvani "silikon" u ustima, a videćete i kako se usne uvećavaju hijaluronom.

U bloku Hrana kako lek nutricionista Ivana Ćosić napraviće rolat od belanaca, a govoriće o tome kako bi jaja trebalo koristiti i kada pomažu prepeličija.

Autor i voditelj je Marija Popović.
Reditelj je Petar Stanojlović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво