Moj rođak sa sela

U četrnaestoj epizodi TV serije "Moj rođak sa sela", koja nosi naziv "Jutro", u kući Maleševića došlo je do prividnog smirenja: Drakče i Rajko su na žetvi, dok Milena održava kuću. Kad Vraniću Neša javlja da će ga postaviti za vojnog atašea u Beču on predlaže Dunji da se uda za njega i pođu zajedno.

Vranićeva deca još su kod njih, ali njihova majka Divna treba da dođe po njih i vodi ih u Nemačku. Dragana i Mališa planiraju da kupe vodenicu u blizini hotela koji zidaju koja će im poslužiti za izgradnju male elektrane koja bi hotel napajala strujom.

U pregovorima sa vlasnikom vodenice pridružuje im se i Maja, Draganina drugarica, ujedno i arhitekta koji nadgleda projekat. Mališa pomaže Cici da kamionom preveze građu koja nedostaje.

Maleševići se okupljaju za večerom: Drakče ne dozvoljava Neveni da putuje sa folklorom u Kraljevo, Dragana i Mališa saopšte porodici da su odlučili da se presele da žive u kući Katanića...

U glavnim ulogama: Vojin Ćetković, Dragan Jovanović, Dubravka Mijatović, Tanasije Uzunović, Ljubinka Klarić, Nebojša Glogovac, Suzana Lukić, Lazar Dubovac...

Urednik serije: Marko Novaković
Direktor fotografije: Nebojša Bašić
Pisac scenarija: Radoslav Pavlović
Scenograf: Dejan Anđelković
Reditelj: Marko Marinković
Kostimograf: Nevena Milovanović
Izvršni producent: Zoran Janković
Montažer: Branislav Godić
Kompozitor: Dragoljub Ilić

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво