Jutarnji program

Italija je jedan od najznačajnijih spoljnotrgovinskih partnera Srbije, a priliku za proširenje saradnje imaće privrednici dve zemlje za nekoliko sedmica na skupu u Beogradu. Gošća Jutarnjeg programa je Marina Skonjamino, direktorka beogradske kancelarije Agencije za spoljnu trgovinu Italije, koja je organizator skupa.

Sutra se obeležava Nacionalni dan bez duvanskog dima. Statistika je porazna, a bolesti sve češće - plućne, kardiovaskularne i maligne. O prevenciji, rizicima i elektronskim cigaretama pričamo sa doktorkom medicinskih nauka Ikom Pešić, iz Klinike za pulmologiju KCS, koja je i član Komisije za kontrolu duvana Ministarstva zdravlja. Sa nama su i promoteri ovogodišnje kampanje.

Utorak, dan za nove recepte, ukusne, zdrave i jeftine. U takmičenju srednjoškolaca - Kuhinjski kalfa, ovoga jutra predstaviće nam se učenici Ekonomsko - ugostiteljske škole "Slobodan Minić" iz Aranđelovca. Za ovu priliku pripremili su nam Hamburger na šumadijski način.

Da li raspust služi samo za odmaranje? Da li je dobro da se nešto pročita - jedna knjiga, ili da se rade zadaci iz matematike? Da li "zatrpavanje" obavezama može da bude kontraproduktivno? Odgovara pedagog, Dijana Mance.

Muzička produkcija RTS-a počinje novu seriju koncerata. Koncerti su namenjeni deci i školarcima. Više o predstojećim programima saznaćemo od Monike Lasanac iz naše Muzičke produkcije i Katarine Vasiljević, koja će uputiti muzičku pozivnicu za predstojeće događaje.

Urednik: Duško Nikolić
Voditelj: Ana Babić

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво