Srboljub i Hrvoje

Hrvoje je iz Zagreba, navijač "Dinama", bivši dobrovoljac u ratu u Hrvatskoj. Srboljub je iz Petrinje, navijač "Zvezde", ime je dobio po legendi sa "Marakane" Srboljubu Stamenkoviću, izbeglica iz "Oluje".

Sve u životu ih je razdvojilo. Skoro sve. U jednoj drugačijoj priči o Srbima i Hrvatima. O ratu i fudbalu. Suze, smeh i život u dokumentarnom filmu Miloša Milića "Srboljub i Hrvoje", u četvrtak, 20. decembra u 21.00.

broj komentara 7 pošalji komentar
(četvrtak, 11. jul 2019, 11:40) - anonymous [neregistrovani]

!

Они су изабрали да верују и воле... метафизика...

(petak, 21. dec 2018, 09:42) - Bojan [neregistrovani]

Do pomirenja mora da dođe

Sticajem okolnosti, poznajem i jednog i drugog. Mi smo ih prozvali Srvoje i Hrvoljub. ;-) U ovom dokumentarnom filmu nema glumaca... Sve je istina! Ovo je prva prava priča o pomirenju dva čoveka, dva grada, dve države... Treba li bi svi da pratimo primer ova dva plemenita i dobra momka!... Bravo momci! Samo napred!

(četvrtak, 20. dec 2018, 22:53) - Vesna [neregistrovani]

Bravo

Bravo, bravo, bravo. Milose, Svaka cast na prici. Konačno emisija od koje ostajes bez daha.

(četvrtak, 20. dec 2018, 22:06) - Milica Quelch [neregistrovani]

Srboljub i Hrvoje

Najiskrenije cestitke za autora dokumentarne emisije "Srboljub i Hrvoje". Topla, emotivna prica o iskrenom prijateljstvu dva coveka, u vremenu podvajanja i razdvajanja, pokrenula je bujicu neznih emocija i veru da ljubav i prijateljstvo pobedjuju prepreke i predrasude, koje nam drustvo i okruzenje svakodnevno namece. Bravo za Srboljuba i Hrvoja! Njihovu zivotnu pricu, trebalo bi uvrstiti u skolske udzbenike.

(četvrtak, 20. dec 2018, 22:04) - anonymous [neregistrovani]

B

Topla ljudska prica

(četvrtak, 20. dec 2018, 22:03) - Joanna [neregistrovani]

Fantasticno

Gde su bile takve price devedesetih. Ovo je fantasticno, civilizovano i normalno. Bravo za autora , bravo za Hrvoja i Srboljuba, to su pravi heroji svojih nacija.

(četvrtak, 20. dec 2018, 21:53) - Sanja [neregistrovani]

Drugacije vidjenje istorije

Odlidcno