Ja volim Srbiju

Od ukupno sto osamdeset takmičara koji su učestvovali u programu "Ja volim Srbiju" na RTS-u, svih šestoro koji će se nadmetati u tridesetom izdanju kviza su već pravi svetski i evropski šampioni u onome što rade!

Znamo da još od 23. oktobra prošle godine redovno nedeljom od 21.00 na Prvom programu pratite nadmetanje šest poznatih ličnosti, podeljenih u dva tima - koji se kroz znanje, zabavu i raznovrsne igre bore se za svoju publiku. Voditeljka ovog televizijskog spektakla je Nina Seničar a predvodnici dva protivnička - takmičarska tima, su muzičar Nele Karajlić i glumac Nenad Okanović.

Ovonedeljni takmičari možda nisu javnosti vrlo poznate ličnosti ali su zato sasvim nedvosmisleno izuzetni i posebni - oni su vrhunski majstori u onome što rade:

Dušan Čeganjac, svetski prvak u klasičnoj i variete harmonici
Jelena Aćimović, najuspešnija žena (bronzana medalja) na svetskom takmičenju zavarivača
Jovica Spajić, svetski prvak ultramaraton kupa (šestodnevna, neprekidna trka od 702 km)
Miloš Janjušević, svetski prvak među barmenima
Sonja Stojanović, najbolji pizza majstor Evrope
Dijana Dabetić, svetska i evropska prvakinja u kik-boksu

Uz takmičarsku atmosferu, mnogo zabave i muzike - saznaćete ponovo neke zanimljive ili neobične podatke o Srbiji ili njenim stanovnicima... Nešto od toga ste učili u školi, neke od podataka ste saznavali i na neke druge načine a o nekima možda - do sada niste ni razmišljali!

Uživajte i ove nedelje u porodičnom kvizu koji vas na najzanimljivi način upoznaje sa našom divnom zemljom i njenim istaknutim, talentovanim, vrednim i značajnim stanovnicima!

"Ja volim Srbiju", u nedelju 4. juna na Prvom programu RTS-a, od 21.35 uveče!

broj komentara 2 pošalji komentar
(nedelja, 04. jun 2017, 23:12) - anonymous [neregistrovani]

Bravo

Bravo RTS. Odlična emisija, odlična ideja. Hoćemo još ovakvih programa.
Puno pozdrava.

(nedelja, 04. jun 2017, 18:54) - Anonimčić [neregistrovani]

- Čudni su putevi Božiji. -

Ne svojom snagom,ni silom jakom,već Duhom koji kaže Bog,planine će se premeštati silom Duha Svetog.Cilj je da,jednom porukom,makar jedoj osobi učiniti dan savršenijim.Moj Otac je Bog i ja ga slavim,moj Otac je Bog i slavim ga ja.Sutra vam je obezbedjeno još juče,zbog toga danas osećate se dovoljno dobro.Čovek iz Galileje ide prolazi,pusti ga da te takne i primi blagoslov.Još korak dva,još korak nereda,prijatelju napred,napred moj brate,tamo na nebu na nas čeka pobeda.Osoba koja je napisala i pročitala ovo napisano,ima veliku moć da,izmedju ostalog,svakodnevno se osećate dovoljno dobro ako sebe volimo." Blagodat Gospoda našeg Isusa Hrista sa svima vama. Amin. " Otkrivenje: 22:21