Jesen stiže, Dunjo moja, serija

U Savu se zaljubljuje Anica (Kalina Kovačević), jedinica, mlada naslednica Granfildovih.

Njen otac (Predrag Ejdus) iznosi Savi predlog koji bi mogao da mu promeni život, ako prihvati brak sa Anicom. Sava se opire, jer njegovoj ljubavi nema zamene!

Savin ujak ipak uspeva da ubedi Savu da to učini i tako Sava postaje naslednik velikog porodičnog bogatstva! Nesiguran u svoju odluku, Sava još jednom kreće na put ka rodnom selu željan susreta sa Marijom.

U razgovoru sa bolesnom majkom saznaje da je njegova prva, mladalačka ljubav na porođaju umrla rađajući njihovo dete, Dunju.

Dunja raste u kući Savinog kuma Petrašina, koji je primio dete kao svoje! Petrašin se nikada nije mirio sa neuzvaćenom ljubavlju koju je osećao prema Mariji.

Jedan drugom imaju mnogo toga da kažu i da prebace jedino u kafani, pijani! Petrašin mu saspe u lice da je on kriv za Marijinu smrt! Pun emocija, Sava poziva svog kuma Petrašina, obogaljenog, bez ruke, da zajedno pojašu konje koje je dobio kao svadbeni dar od tasta!

Petrašin prihvata ludost i kreću galopom po mraku, kada konji slabo vide! Petrašin gine, a Sava napušta Anicu!

broj komentara 4 pošalji komentar
(subota, 28. nov 2009, 16:51) - bozin69@yahoo.com [neregistrovani]

garavi sokak

super je serija gledamo je svake subote i da je jos takvih serija ljubisa svaka cast najbolji si

(ponedeljak, 26. okt 2009, 20:05) - anonymous [neregistrovani]

Odlicno

Jedino dobro i spas od one posasti zvane rijaliti sou. Samo istrajte u ovakvom kvalitetu. Ono je kancer. Serija je fenomenalna. I umetnicka i pitka. Svaka cast.

(ponedeljak, 26. okt 2009, 01:37) - anonymous [neregistrovani]

Uzivam

Ja uzivam.!Gledam seriju sa kompletnom porodicom.Subota uvece svi na okupu.Cestitam.Svima.

(nedelja, 25. okt 2009, 10:24) - anonymous [neregistrovani]

Kao u dobra stara vremena

Divna serija.Kao u dobra stara vremena.Izvanredna fotografija i odlicna gluma.Mlada Kalina iskrena i upecatljiva.I lepa.Svaka cast.Poucna serija.Sve cestitke