Закључано - Сандра Белић

Ауторски концепт Лидије Божић, који у форми интервјуа приказује интимни портрет личности чији рад није довољно познат јавности а квалитет и специфичности уметничког израза их препоручује.

Све госте серијала посвезује бављење уметношћу. Некима је она професија, другима изазов. И једне и друге повезује висок уметнички домет. Ствараоци говоре о себи, о свом животном путу, успесима, падовима.

Одговарају на питања која се односе на суштину и смисао живота и поверавају нам део себе који су уткали у стихове, музику, сценографују, средњовековне повезе, костиме, цртеже.

У дијалогу са гостима уредник покушава да им помогне у откривању оног дела њиховог бића који не желе да сакрију, али су ретко у прилици да о њему говоре, што емисију чини необичном, топлом и занимљивом. Интересантно је чути шта ствараоце покреће и доводи у стање креативности и инспирације, шта су схватили и како су ти дубоки увиди утицали на стварање вредних и јединствених дела.

Гости серијала су личности са великом жудњом за животом и дубоком потребом за сазнањем. Они који своју мисао изговарају и онда када није у сагласју са мишљењем већине. Они који су ближи себи и свом стваралашту, него потреби за прилагођавањем и усаглашавањем са очекиваним понашањем. Интимно и емотивно су речи које описију серијал „Закључано".

реприза 28. април у 04:01, 10:01 и 16:01 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво