Образовно огледало: Архетип модерне бајке, 4. епизода

Живот није бајка али, колико пута сте читајући или слушајући неку бајку, мит или причу, имали осећај мистичне повезаности и поистовећивања са неким јунаком, ситуацијом, судбином?

Дубоко урезане исконске слике и симболи, испреплитане у нашем несвесном као праобрасци, имају снажан утицај на нашу личност и живот. Е, то је бајка коју желимо да вам испричамо!
Причаћемо озбиљне приче о архетиповима, симболима, одрастању уз бајке и првим спознајама добра и зла у нашим животима. Како би серију учиниле занимљивом за гледање, трио Сунчица, Ана и Наташа, сликом и речју, прави своју бајку и бираним инсертима дочарава атмосферу: "Иза седам гора, иза седам мора..." Да све буде још лепше помогли су нам наши најмлађи, али најслађи другари, принцезе и принчеви, као и дивна глумица-чаробница Паулина Манов и лепа Грдана и Црвенкапа Катарина Стефановић...
Путујући са нама кроз давна, прадавна времена од настанка човековог "праобрасца" стићи ћете до најважнијих принципа који нас и у ово модерно доба враћају до нас самих и обликују као људе.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво