Нешто сасвим лично -Радмила Бакочевић

Познате личности говоре о себи, о томе како су почели да стварају, шта их је мотивисало и на који начин са позиције зрелих и остварених људи виде све оно што су постигли. Серијал "Нешто сасвим лично" је сниман 70-тих година.

У вечерашњој емисији гледаоци ће се упознати са првакињом Опере Народног позоришта у Београду и дивом која је својим гласом очарала публику широм света, Радмилом Бакочевић.

„Ништа у животу није остало тако дубоко у мени као детињство и то огромно богатство живота у природи, поред реке Белице", речи су којима Радмила Бакочевић започиње причу о свом детињству у Гучи, родитељима и школовању.

Како је девојка са кикицима, која је послушала оца и уписала Учитељску школу у Ужицу, дошла у Београд на омладинско такмичење где је освојила прву награду за певање, због чега је хтела да одустане од пријемног испита на Музичкој академији и ко је од тога одвратио......о томе и начину на који је градила своју импресивну каријеру, пред камерама Телевизије Београд, говорила је Радмила Бакочевић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво