Нови почетак-16.емисија

Татјана Стојановић и Бојан Костадиновски из Јагодине, актери су шеснаесте епизоде хуманитарног серијала "Нови почетак".

Обоје су запослени, имају шестомесечну бебу и по двоје деце из претходних бракова. Тањина деца живе са њима, док Бојанова бивша супруга, према његовим речима, не дозвољава да он виђа своју децу у мери у којој би то он волео...

Пар се пријавио за емисију "Нови почетак", са жељом да стекну свој породични дом захваљујући конкурсу Министарства за бригу о селу Владе Републике Србије.

Када их је Марија Вељковић први пут срела, ова породица је живела у изнајмљеном стану у Јагодини.

Уз помоћ стручњака за некретнине из овог дела Србије, водитељка емисије пронашла је и понудила породици три куће, које се уклапају у очекивања овог пара и да би што успешније изабрали најадекватнију за свој нови животни почетак.

И то није све - продукција серијала и хуманитарног пројекта "Нови почетак" у свакој епизоди опредељује и средства као подршку подстицању додатног породичног посла, који породицама обезбеђује још стабилније финансије, односно увек добродошле додатне приходе.

Иако су Татјана и Бојан првобитно желели засад јагода, прихватили су идеју коју су им понудили Марија Вељковић и стручни тим серијала "Нови почетак" - да њихов поклон од тима емисије буде специјална косилица, која ће одмах моћи да им обезбеђује додатне приходе.

У међувремену, Татјана је одлучила да напусти посао и посвети се хранитељству. Пожелела је да одгајајући троје своје и двоје Бојанове деце пружи дом и љубав још неком детету без родитељског старања. Зато јој је тим емисије помогао да се упозна са социјалним радницима општине Јагодина, да би сазнала све што је неопходно да би се бавила овим хуманим послом.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво