Нови почетак-19.емисија

У деветнаестој епизоди ТВ серијала и националног хуманитарног пројекта "Нови почетак", упознаћете Сању и Марка Пејића из Чачка.

Сања је пре много година случајно покуцала Марку на врата и - од тада је почела ова веза, више се нису раздвајали. Управо прослављају десет година брака, а након многих турбуленција, одлучили су да напусте град и преселе се у село.

За промену животне средине одлучили су се због болести Маркове мајке али и због жеље да приуште здравију средину за одрастање њихове деце. Избор је пао на општину Лучани, која има богато природно наслеђе и близу је аутопута.

Овом пару је тим емисије "Нови почетак" понудио три куће у три различита села овог округа, у којима би могли започети нови живот. Успут, упознали су и многе знаменитости овог краја и подсетили се природних лепота Овчарско-кабларске клисуре, где су се венчали. Водитељка Марија Поповић је припремила посебан покон за овај пар, поводом њиховог брачног јубилеја...

Након избора најадекватнијег дома у ком ће Пејићи започети нови живот, уследиле су и опсежне припреме за садњу малина. На овом задатку, окупили су се многи пријатељи овог пара и организовали праву мобу. И док ће се Марко у будућности бавити малинама (на плацу од скоро 50 ари), Сања ће гајити различито поврће током целе године - у великом пластенику...

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво