Нови почетак-18.емисија

Ивана Вељковић и Борислав Бекић актери су 18. епизоде националног хуманитарног пројекта и ТВ серијала "Нови почетак".

Још ратних деведесетих година прошлог века, Борислав се као дете доселио из ратом захваћене Хрватске. Као избеглице, његови су трагали за идеалним местом за живот и након неколико промена, трајно су остали у месту Годачица поред Краљева, као подстанари. Потпуно нову кућу уступио им је испрва привремено, мештанин овог села, кога сви зову "чика Периша".

Ивана и Борислав пријавили су се на конкурс Министарства за бригу о селу јер су иако збринути, свих ових година подстанари у тој кући, пуних 25 година...

Водитељка ТВ серијала "Нови почетак" Марија Вељковић је уложила много труда и времена да пронађе две куће сличног квалитета и да их понуди овом брачном пару као избор. Потреба да се трага за другим кућама, указала се због тога што је процењена цена куће у којој породица сад борави била превисока, односно превазилазила је буџет прописан конкурсом Министарства за бригу о селу. Након погледаних кућа, остало је само да добро, велико срце чика Перише још једном пошаље позитиван сигнал.

А да би нови животни почетак и ове породице био још успешнији и лепши у сопственом дому, са много пажње побринула се и овога пута екипа ТВ серијала "Нови почетак". Обезбедили су им додатну земљишну парцелу, са пластеником као и пећ за етажно грејање на дрва.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво