Нови почетак-17.емисија

Ивани и Александру Алексић посвећена је 17. епизода националног хуманитарног пројекта и ТВ серијала серијала "Нови почетак".

Пар се упознао пре неколико година у Кикинди, преко заједничке пријатељице. Због разлике у годинама, замало да Ивана и не оде на први састанак, који је заправо био судбоносан... Ипак је отишла, љубав се родила и сада имају двоје деце. Са њима живи и Александрова четрнаестогодишња ћерка, из његове претходне везе.

Водитељка Марија Вељковић ће са тимом серијала, успешно и на опште задовољство - преселити ове Кикинђане из малог изнајмљеног стана у село Нови Козарци, удаљено 10 километара од града.

Од три понуђене куће, Ивана и Александар изабраће ону која им највише одговара. А када добију кључеве свог новог дома од представника Министарства за бригу о селу Владе Републике Србије, Марија ће их изненадити и специјалним поклонима за нови породични бизнис.

Будући да су уз кућу добили и довољно простран плац за сопствену производњу, уигран тим стручњака поставиће им пластеник, где ће производити разне повртарске врсте. А од продукције серијала добиће на дар и све оно што им је недостајало у кући, коју су изабрали за нови животни почетак...

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво