Моја дедовина-8.емисија

Дедовина мале Саше није на продају!

У селу Блазнава надомак Тополе обнавља се дедовина четворогодишње девојчице из Краљева која побеђује карцином. Наша јунакиња ће мајчину дедовину користити да буде ближе лекарима у Београду и Новом Саду када иде на контроле и терапије.

У само четири дана пријатељи, комшије и рођаци ове породице из околине Тополе и Краљева ће уједињени пробати да среде кућу која има 7 просторија на два спрата. Ова шумадијска кућа служиће да олакша лечење и напредак млађе ћерке, а главни задатак је да две сестре (Саша и старија Сара) имају своју собу за принцезе.

Епизода препуна љубави и слоге, али и немилих догађаја, па је тако ово прва епизода чије је снимање прекинуто на две недеље.

Овај серијал РТС-а домаћину доноси буџет од 6 просечних плата као помоћ за његову жељу да промени стање своје дедовине, али је његова дужност да обезбеди "мобу". Помоћ пријатеља, кумова, рођака, комшија. Цело снимање траје 4-5 дана, а наши продуценти са домаћином праве план расподеле буџета (материјал, намештај, поправке, дневнице специфичних мајстора и сл.).

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво