Нови почетак-13.емисија

Тринаеста епизода ТВ серијала и националног пројекта "Нови почетак" посвећена је Ради Јевђић, самохраној мајци из Новог Сада.

За учешће у емиисији, пријавила се због своје незавидне финансијске ситуације. Ради два посла, живи као подстанар у малом стану, одгаја двоје деце. Радин супруг је погинуо недавно, што је оставило дубок траг на целу породицу. Наставила је да смаостално брине како о својој деци, тако и о својим разведеним родитељима. Растрзана у великом граду доноси одлуку да промени живот из корена. У томе ће јој помоћи водитељка Марија Вељковић, која је уз помоћ стручњака окупљених око пројекта "Нови почетак" пронашла три породична објекта у Банату, где би Рада могла да започне нови живот. Уз помоћ рођене сестре (која јој је једина подршка), Рада је изабрала је кућу на територији општине Тител.

Након доделе средстава од стране министарства за бригу о селу, Рада је напустила посао који је радила у Новом Саду и преселила се у село Лок. Потом су уследила бројна пријатна изненађења, која јој је Марија са тимом припремила: у дворишту јој је подигнут велики пластеник а стигло је и преко 1000 садница различитог сезонског цвећа јер је Рада изразила жељу да јој то буде ново занимање. А да би пласман биљака био још успешнији, тим емисије "Нови почетак" побринуо се и око простора за продају Радиног цвећа. Тако је, захваљујући доброчинству и солидарности, још једна породица уз подршку тима серијала "Нови почетак" добила шансу за нови почетак и све услове за много ведрији, сигурнији и лепши живот, у новој средини.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво