Нови почетак-11.емисија

Маријана Караџић и Александар Михајловић из Краљева актери су једанаесте епизоде хуманитарног серијала "Нови почетак". И они су одлучно решили да нови живот започну на селу. Након упознавања у једном кафићу, родила се љубав, крунисана са двоје деце. Временом, живот у граду је почео да им смета. Скучен простор у изнајмљеном стању и пуно трошкова, довели су их до идеје о пресељењу у сеоску средину.

Ступили су у контакт са тимом пројекта "Нови почетак" и водитељком Маријом Вељковић, која је уз помоћ локалних стручњака за некретнине пронашла адекватне куће у три села општине Краљево. Након дужег размишљања, определили су се за кућу у селу Јарчујак, за коју су проценили да је по њиховој мери. Осим што су били одлучни да нови живот започну на селу, Мирјана и Александар су решени и да из корена промене своја пословна усмерења - он ће напустити позицију продавца осигурања јер жели да се бави графичким дизајном, радећи од куће. Маријана је решена да се ангажује на сакупљању и сушењу сопственог воћа, из воћњака који су добили уз нову кућу у којој ће одсада живети.

Маријана и Александар су свих ових година били у ванбрачној заједници те су их ове нове, лепе и узбудљиве животне промене сигурно подстакле и да озваниче своју везу. У току емисије, десила се и просидба, која је наравно - овековечена оком камере...

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво