На вечери код: Бојан Маровић

У овој епизоди хуманитарног шоу-програма "На вечери код..." , шесторку тима "Бибер" угостиће у свом београдском дому, шармантни певач и музичар Бојан Маровић.

Несуђени кошаркаш који је каријеру започео победом на фестивалу "Сунчане скале" показаће да врло добро барата неким типично црногорским специјалитетима.

Чућете како је живот натерао Бојана да одрасте преко ноћи, од кога је добио прву песму на поклон и када ће да се жени.

Бојанов млађи брат Борис открива како је читавој школи поделио братовљев број телефона, шта један другог редовно питају и зашто "на свету нема браће као сто су они".

Сазнаћете да је Кнез поред музичке могао да има и озбиљну каријеру гастро-критичара а Бане Томашевић испричао је невероватну причу како је "Карађорђева шницла" добила име.

Драгица Радосављевић Цакана, Гоца Лазаревић, Јелена Живановић Зана и Бојана Стаменов објасниће зашто је њихова екипа - "екипа Мапетоваца" и ко у тиму више прича: њих четири или Ненад и Бане?

Уз много духовитих коментара и опаски и исто толико песме, видећете како је најпознатији челиста међу певачима представио своју екипу "Со" и да ли је својим менијем заслужио добре оцене противничког тима.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво