На вечери код... Гордана Лазаревић

Гордана Лазаревић угостила тим "Со"

У овој епизоди серијала се "На вечери код...", видећете како је певачица Гоца Лазаревић угостила, нахранила и забавила чланове екипе "Со": Марко Кон, Бојана Ординачев, Бојан Маровић, Сузана Мачић, Изворинка Милошевић и Влада Коваћевић.

Домаћица се, у име тима "Бибер" потрудила да гостима из супарничког тима осим одличне хране, ни шале и забаве не мањка - те је искрено поверила зашто уствари баш и не воли да кува, иако "јој је место у кухињи". Сазнаћемо и коме је била намењена песма "Видовдан" али и како популарна песма "Мала жена" звучи на пијаци.

Популарна певачица народног мелоса открила је и како јој је Милутин Поповић Захар својевремено рецитовао поезију Жака Превера али и да му је за многе песме често била "пробна трака"... Сазнаћете и зашто је њихов син уверен да су му родитељи "тандем који побеђује".

О Гоциним кулинарским вештинама изјаснила се и њена дугогодишња пријатељица а видећемо и шта тачно подразумева рецепт звани - "најбољи начин да се "упропасти" телетина"...

У фантастичном расположењу, уз много смеха и духовитих опаски, чувени "Видовдан" запеваће и Изворинка Милошевић, Сузана Манчић и Марко Кон.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво