Нови почетак-8.емисија

У осмом издању хуманитарног ТВ серијала "Нови почетак", упознаћемо породицу Лакић, Николу и Тијану Лакић. Током снимања епизоде посвећене њима, породица се на општу радост - проширила за још једног члана...

Никола Лакић је као двогодишње дете био део избегличке колоне након акције "Олуја", док је његова супруга Тијана претрпела погром са Косова и Метохије 1999. године. Ово двоје младих, судбина је спојила у колективу у ком су обоје радили - у једном београдском супермаркету. Љубав се родила, а убрзо су одлучили и да се венчају.

Настанили су се у Обреновцу али након што су их пре осам година задесиле поплаве, били су принуђени на сеобу...

Уз помоћ емисије "Нови почетак" и подршку Министарства за бригу о селу (које је расписало конкурс за доделу бесповратних средстава за куповину сеоске куће са окућницом у Србији),  потражили смо адекватну кућу у оквиру општине Шид, у којој ће се населити ова породица.
Водитељка Марија Вељковић је и овога пута пронашла стручњака за некретнине, за помоћ при одабиру адекватних кућа од којих су Лакићи одабрали ону у којој ће започети нови, бољи живот. 
И то није све - да би им живот на селу био лакши и финансијски стабилнији, од екипе емисије на поклон су добили и засаде шљива, казан за печење ракије и трактор.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво