ТВ лица.. као сав нормалан свет- Дејан Драгићевић

Дејан Драгићевић је постао тв лице у 51. години радећи емисију "Прва башта Србије", да би ускоро уз то почео да снима серијал "Гурман" и тако после кошаркашке каријере, дугом низу послова којима се бавио додао и водитељски.

Дан је почео у Раковици, у кући у којој се родио и одрастао, у башти која се издваја по ретким биљкама, а то је била прилика и да представи родитеље и супругу Ољу Кривокапић, некадашњу кошаркашицу и прослављену репрезентативку. Уз разговор о упознавању захваљујући спорту, о деци која су се такође бавила кошарком, присетили су се бројних земаља у којима су живели где је Оља играла, али је Дејан и тамо показивао љубав према биљкама, па је тако у Бугарској посадио мало стабло које су недавно обишли и у парку затекли велико дрво старо преко две деценије.

Уз бројне анегдоте са снимања где учествује у улепшавању башти, испричао је и како је у викендицу у Црној Гори носи украсно камење и биљке на чуђење цариника, као и како је у Бечу устајао у ситне сате да из кола спасе ретке кане од смрзавања.
Дан је завршен на месту које највише воли, где се у гастрономском походу налази са пријатељима, говорећи о уживању у храни, цвећу, дружењу и животу уопште као нечем што жели да подели са гледаоцима.

Ауторка: Тања Петернек Алексић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво