Читај ми!

Моја лепа Србија-Духовно благо

Од севера до југа, од истока па све до запада, као најлепши цветови хришћанства, расуле су се цркве и манастири Србије, па привлаче погледе радозналих и зову путнике намернике да дођу и посете их. Већ вековима су ти храмови чувари духовности и историје на овим просторима, спасавају истинске вредности од заборава и дају их на увид новим генерацијама.

Било да је реч о древним средњовековним манастирима којима се Србија с правом пред светом дичи, или црквама новијег датума које су задужбинари широм земље оставили за будућа поколења, у њима се увек осети исти мир. На њиховим зидовима, на милим лицима светитеља, у очима Христа и благом осмеху Богородице оживљава прошлост и тајну вечности шапатом преноси будућности и свима који су спремни да је саслушају. Сви који се одваже да крену пут упознавања и обиласка светиња широм Србије, заправо крећу на путовање откривања сопствене духовности, самоспознаје и мира изузетно потребног савременом човеку.

Данас све путнике-и стране и туристе и домаће знатижељнике, можемо с поносом повести на путовање кроз Србију и откривање лепота цркава и манастира широм наше земље. А уз све богатство и приче које се ту крију-сваки минут те одисеје и једни и други памтиће заувек!

Уредник Владимир Новаковић, ауторка текста Александра Богдановић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво