ТВ Лица ..као сав нормалан свет-Првак у квизу Жарко Стевановић

Жарко Стевановић је омиљено ТВ лице свих љубитеља квиза и ова емисија почеће онако како је почела и његова каријера, на тестирању за квиз. Биће ово прилика да се присети треме, али и да са новим потенцијалним такмичарима решаве задатке и одговара на питања психолога који су саставни део ове провере. После успешно испуњеног задатка, испред споменика Мићи Орловићу једном од легенд квиз такмичења, Жарко је говорио о улози трагача у квизу Потера, о најтежим и најлакшим питањима, о томе колико је изгубио зато што није знао главни састојак сахер торте, о нервирању када нешто не зна, али и о витештву и фер плеју који влада међу учесницима квизова.

Наставак разговора снимљен је у кући у којој данас живи његова мајка, у башти у којој су се окупили старији брат и сестра који су посведочили да је Жарко од малих ногу волео енциклопедије, да се описменио када је има само две године, а да је са три читао деди новине и титлове на серији "Касандра" коју су пратиле мајка и сестра.

И упознавање са девојком Јеленом која је говорила о томе, било је везано за анегдоту о квизу у коме није знао име вође групе Легенде због чега је изгубио велики износ новца. Жарко је први пут испричао емотивну причу о оцу кога није упознао, али и рекао да је породица та којој све дугује, упориште и уточиште без кога данас не би био најмлађи светски првак у квизу.

Ауторка Тања Петернек Алексић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво