Читај ми!

Знање имање-31.3.2019.

Селу је потребно знање, организација производње, радост стварања. Како од идеје, производа и тржишта до зараде, неки домаћини знају.

Зато у овом издању Знања имања говоре: Бранислав Анђелић, како је у производњи веганског вина у Гроцкој уткао сва знања и искуства стечена у Америци, Канади и Србији. Александар Лукић из Буковца код Сомбора - зашто је важно да се истражује и нуде различити укуси - грилко је нова љубав у палети козијих сирева. Бојан Роквић из Ердевика - шума га учи колико је важан и одржив живот у складу са природом. Производи кулен за понос а његове свиње уживају у дињама. Мирјана Дошен на Фрушкој Гори освојила је нове могућности када је посао из канцеларије преселила на породично имање. Све вештине добре домаћице спаковала је у корпу за маштање.

Уредница: Јасмина Никитовић Стојичић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво