Читај ми!

ТВ Лица..Као сав нормалан свет-Петар Стругар

Глумац Петар Стругар је почетак снимања емисије "ТВ лица као сав нормалан свет" заказао на месту и у време када му дан увек почиње, у раним јутарњим часовима на хиподрому.

Ову рутину има од тренутка када је почео да се бави јахањем, а његова љубав према коњима је прерасла у амбицију да то постане посао којим жели да се бави уз глуму. После тренинга у коме су камере забележиле вештину популарног глумца, уследио је разговор у коме је у кадру са њим био и прелепи бели коњ Кили чије су реакције у току приче биле сликовит показатељ како Петар уме са коњима и колико их воли. Уз низ анегдота из времена када је одрастао уз море, говорио је о адреналинским спортовима који га занимају, о повреди ока коју је имао као последицу несташлука, о школи и раду у трафици у време летњег распуста, о сину који је добио име по његовом претку и томе како је попустљив отац.

Наставак дана био је потпуно другачији, на снимању филма Златни дечко у околини Београда у коме ће гледаоци имати прилику да чују необичну животну причу Петра Стругара о томе како је због улоге у "Монтевидеу" променио академију и место становања, о томе како је вежбао екавицу, али и како се за улогу у филму "Мали Будо" наменски угојио да би за "Јесен самураја" морао да смрша, али и озбиљно тренира карате и да му ништа од тога није било тешко. Када се ипак умори од свега себи поправи расположење тако што помисли да сутра ујутро дан почиње уз коње.

Ауторка Тања Петернек Алексић

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво