Квадратура круга- 27. октобар 2018. Милија Јелић

Осмех се, најзад, вратио на лица малих- великих људи Милије и Милице Јелић из села Радобић код Мионице, које је живот натерао да прерано одрасту. Тачно пре десет година екипа емисије Квадратура крауга снимила је причу о Милији Јелићу из Радобића код Мионице, дечаку коме је живот ускратио много тога, пре свега детињство какво има већина деце у Србији. Милија је са девет година преузео бригу о комплетном домаћинству, болесном оцу, млађој сестри и стоци о којој је он једини водио рачуна. После те приче Милијин живот се, захваљујући племенитим људима, потпуно променио.

Милија данас има 23 године, завршио је школу, запослио се, постао прави домаћин, а пре нешто више од месец дана се оженио. Екипа емисије Квадратура круга присуствовала је том важном догађају у његовом животу и све то забележила камером...
Животи Милије и Милице Јелић изменили су се за само месец дана, захваљујући несебичним људима, који су у животу осим множења и сабирањa, научили и дељење.
И поделили су, много тога, са Милицом и Милијом и показали им да више нису сами, остављени и заборављени.
Уз све то, олакшали су им и живот, који је на њихова нејака плећа натоварио превелик терет... На који начин, сазнаћете у овом издању Квадратуре круга.

Аутор Бранко Станковић 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво