ТВ лица - Ласло Ђере

Млади тенисер Ласло Ђере постао је медисјка звезда после освојеног турнира у Рио де Жанеиру, када се емтовно захвалио на титули посвећујући је мајци која је преминула пре седам година и оцу кога је изгубио два месеца пре такмичења.

У емисији ТВ лица као сав нормалан свет Ласло говори о томе како балансира срећу и тугу, како је прославио победу, о томе како је доживео Новакове честитке и његову поруку на друштвеним мрежама, говори о данима који личе једни на друге и каже да су помало досадни, а увек почињу на кондиционом тренингу, па је тако и емисија почела на Петроварадинској тврђави где је тренирао.

Дан је настављен у стану у коме живи привремено у Новом Саду, у коме га је дочекала девојка која му је, уз сестру Јудит, највећа подршка. Млади тенисер је говорио о техникама опуштања, о антистрес терапији у коју спаде читање књига и прављење колача за које је прави мајстор.
Дан је завршен баш као и већина дана у његовом животу на тренингу на коме се присетио како је изгледао тренутак када је добио пехар из руку прослављеног тенисера Куертена чији постер је као дечак имао на зиду.

Ауторка: Тања Петернек Алексић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво