ТВ Лица- Новак Ђоковић 1 део

Ексклузивни интервју са Новаком Ђоковићем снимљен у току два дана које је ауторка емисије "ТВ лица као сав нормалан свет" Тања Петернек 2017. године провела на Копаонику и у Београду.

Популарни тенисер прошетао је по скијашком центру где је проводио распусте, евоцирао је успомене на одрастање, слободу кретања по планини, сетио се дана када га је Јелена Генчић видела како нетремице гледа тренинг на тениском терену и позвала га да дође.
Била је то прилика да Новак много година касније у једном случајном сусрету сазна ко је спасао његовог пса за којим је патио када је побегао, да сретне људе који су га подржавали и да види како и данас у радњи чувају фотографију три брата Ђоковић када су били мали. То је био повод и за евоцирање успомена о томе како је детињство са браћом пролазило у слози, али и уобичајеном кошкању, а са Марком и Ђорђем одиграо је кошаркашку утакмицу у којој је показао такмичарски дух који га одликује, али и симпатичну имитацију Теодосића док је шутирао тројку.
Новак је говорио о томе како он навија, како зна да је публика уз њега и како га бодри, о победама и поразима, али и о својим изборима, о стручном тиму, медијима, начину живота и пре свега породици и приоритетима. Снимање је настављено у Београду, у Фондацији Новак Ђоковић уз разговор о циљевима фондације, али и његовој визији будућности, превенцији, исхрани и начинима да се сачува од болова и повреда које прате готово све професионалне спортисте.
Крај боравка Новака Ђоковића у Београду снимљен је на Коларцу, на концерту Немање Радуловића, где су се два својеврсна амбасадора Србије упознала и договорила за наредно виђење на Ролан Гаросу.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво