Сумњива лица, 9. и 10. спојене друга сезона

Друга сезона серије „Сумњива лица“ о друштвено-политичком успону породице Цвијовић, у продукцији РТС-а и извршној продукцији Филм Делукс.

Након узбудљивих перипетија око дементног министра, делује као да је криза у странци, одласком Сивковића, коначно решена. Ипак, у јавности се увелико нагађа ко ће бити нови министар. Љиљана на овој политичкој позицији види само једну особу - свог сина Милорада, док истовремено Веља улаже озбиљне напоре да Милорад напредује у каријери.

И док мушкарци воде посао, жене увиђају да се морају изборити за бољу позицију у друштву.
И Цвијовићи и Веља све наде полажу у Милорадову политичку каријеру, али он, још увек, не успева сасвим да се снађе и изађе на крај са страначким дужностима. Његова десна рука Оља, труди се да му помогне и реши сваки проблем који искрсне на послу, међутим убрзо увиђа да у канцеларији влада мизогинија, те да се њена вредност често занемарује, само зато што је жена.

Редитељ: Душан Милић
Сценариста: Петар Михајловић
Улоге: Борис Исаковић, Никола Ракочевић, Јасна Ђуричић, Јелена Тркуља, Андрија Кузмановић, Миљана Гавриловић, Јована Стојиљковић, Анђелика Симић, Милош Самолов, Милош Тимотијевић, Феђа Стојановић, Бранка Катић, Марта Бјелица, Милош Влалукин, Никола Вујовић, Марко Гверо, Јелена Ракочевић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво