Пси лају ветар носи, 4-11 прва сезона

Хумористичка играна серија, по жанру комедија карактера и нарави. То је прича о мало знаном,контроверзном свету предграђа и рустикалне периферије Београда. Главни јунак приче је Костадин Ставрић-Ставра, ситни преварант, на први поглед прек и незгодан.

Ставра у кладионици губи паре које му је Циганин Слађан дао као аванс. Као и увек кад остане шворц, одлази код бата Гладиоле да му изнесе нове "планове" о великим пословима и још већој заради, не би ли добио неки динар на зајам. И не слути да је све време под будним оком инспектора Павловића.

За то време, Слађан је већ стигао до куће Ставрића и бесан чека свој новац, решен да рашчисти са Ставром једном за свагда.

Пошто ништа није искамчио од Гладиоле, Ставра одлази даље. Једина мисао му је: где наћи паре? Можда је удовица Виолета наследила генералску уштеђевину...

Развигор, Томче и Храна одлазе на договорени утовар бакарне жице код Тече, "трговца" секундарним сировинама. Одједном бивају окружени наоружаним типовима и црним џиповима, упадају усред унакрсне паљбе, убеђени да су жртве полицијске акције

Глумачка екипа је бројна: Тихомир Станић, Анита Манчић,Мира Бањац, Радослав Рале Миленковић, Радош Бајић,Миленко Павлов, Боро Стјепановић, Ана Сакић, Марко Живић, Иван Јевтовић, Драган Маринковић Маца, Недељко Бајић, Исидора Минић, Александар Срећковић Кубура, Данчо Чевревски и многи други. Сценариста је Радош Бајић, редитељка Јелена Бајић-Јочић. Серија је снимљена у копродукцији РТС-а и Контраст Студија.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво