Сумњива лица, 35. и 36. спојене, прва сезона

Серија „Сумњива лица“ инспирисана је комедијама Бранислава Нушића „Др“, „Мистер долар“, „Сумњиво лице“, „Народни посланик“ и „Власт“.

Батица и Сине доводе естрадну звезду Антигону, политичку старлету и певачицу, да помогне у промоцији нове странке на локалу.

Одмах по доласку, Антигона се сукоби са Мајом око Милорада. Но и поред тога, промоција је више него успела. То ће приморати Тину да осмисли кампању блаћења Милорада, не би ли га дезавуисала као озбиљног Ациног ривала и конкурента.
Милорад саопштава Маји да би било добро да се венчају и да тражи паре од тетка Лепе за свадбу. Маја добија паре од Лепе а Милорад тим парама плаћа дуг који је направио чашћавањем целе варошице на промоцији странке. Тина и Пузигаћа притискају Ацу да изврши притисак на ћерку Мају да остави Милорада не би ли га и на тај начин облатили.

Играју: Никола Ракочевић, Бранислав Лечић, Мирјана Карановић, Јована Стојиљковић, Анђелика Симић, Слободан Нинковић, Јелена Ђокић, Никола Вујовић, Милош Влалукин, Игор Дамњановић, Катарина Марковић, Борис Миливојевић, Владан Дујовић, Јована Гавриловић, Андрија Кузмановић и други.
Сценаристи Слободан Обрадовић и Драган Николић, режија Дарко Лунгулов

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво