Пси лају ветар носи, 11-11 друга сезона

Наставак приче о Ставрићима доноси много хумора и разбибриге, али истовремено намеће и важна животна питања.

Наиме, с једне стране у Београду се ситуација у случају Карајовић-Гогић додатно компликује. Пратећи трагове и дојаве, пошто је скупио доказе о криминалним радњама на високом државном нивоу, инспектор Павловић одлучно креће у потеру за министром и његовом екипом. Остало је само још да направи договор са Ставрићима и убеди их да ће сарадња са полицијом заиста да им донесе корист. Сумњичави, али и наивни у својим покушајима да постану озбиљна мафија, Гладиола и његова браћа одлучују да се нагоде.

Након што је директор Гогић нестао, а министар Карајовић прекинуо сваки контакт, Загорки постаје јасно да се обруч око њих стеже. Док у паници пакује кофере и планира бекство, на вратима стана се појављује инспектор Павловић. Његове намере су јој нејасне... Да ли је дошао да јој стави лисице на руке или би ипак да настави тамо где су недавно стали ношени страшћу? Хоће ли осећања надвладати разум овога пута?

Улоге тумаче: Тихомир Станић, Мира Бањац, Анита Манчић, Радош Бајић, Борис Миливојевић, Александар Срећковић, Миленко Павлов, Ненад Хераковић, Исидора Минић, Марко Живић, Недељко Бајић, Петар Бенчина, Светлана Бојковић, Танасије Узуновић, Ненад Јездић, Милан Калинић и други.
Редитељка Јелена Бајић Јочић, сценариста Радош Бајић, продуценти РТС и Контраст Студио

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво