Моја генерација Z, 21. и 22. спојене

Играна серија "Моја генерација Z" говори о тинејџерима који су наследили чувене "миленијалце", односно о матурантима једне београдске гимназије (рођеним 2000-те, у години Змаја по кинеској астрологији). Серија је снимљена у заједничкој производњи Радио-телевизије Србије и извршне продукције "Оригинал Филм", има 44 епизоде а режирали су је Милош Петричић, Милан Коњевић, Бранко Вучић и Коста Ристић.

Каћа добија главну улогу у школској представи али одустаје што изазива велико чуђење њеног друштва. Срђан из црвене смене није задовољан улогом коју је добио и љубоморан је на Бојана који игра Ромеа. Каћа признаје Бојани да је у другом стању и да то нико други не зна. Бојана је шокирана и поверава се својој мајци. Михајло сумња да се и Коски допада Бојана па покушава да своје сумње потврди и на пробама које се одржавају у подруму Змајевог гнезда. Матеа трпи вршњачко насиље од старије девојке са чијим је дечком била. Покушава да заташка проблем, али он ескалира када се та девојка појави у школи спремна да се обрачуна. Цео разред стаје у Матеину одбрану и спречава тучу. Стефан и Ивана се мире, јер Ивана превазилази проблем да јавно покаже да је са Стефаном.

Уредник серије: Марко Новаковић
Сценаристи: Владимир Симић, Владимир Ћосић, Милена Деполо, Милан Коњевић, Нина Џувер и Бранислав Черњев
Улоге тумаче: Предраг Васић, Јована Миловановић, Катарина Живковић, Никола Станковић, Јана Милосављевић, Немања Рафаиловић, Кристијан Марковић, Ненад Петровић, Исидора Грађанин, Никола Малбаша, Кристина Јефтовић, Сава Стојановић, Стефан Вукић, Ивана Аџић, Милан Зарић, Вања Јовановић, Матеа Милосављевић и други.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво