Пси лају ветар носи, 8-11 друга сезона

Наставак приче о Ставрићима доноси много хумора и разбибриге, али истовремено намеће и важна животна питања.

Рафаелин партнер и друг инспектора Павловића, адвокат Ушке је рањен у пуцњави под неразјашњеним околностима. Живот му је угрожен и док он лежи на интензивној нези под полицијским надзором, Рафаела коначно признаје да је он отац њеног детета, а не Мика, као што се мислило.
После сукоба са надређенима, на своју руку, Инспектор Павловић, одлази у затвор да лично провери кога су ухапсили као осумњиченог за пуцњаву на Ушкета. Међутим, у канцеларији директора затвора (Слободан Бода Нинковић) поново наилази на свог начелника, што ће допринети да порасте нетрпељивост међу њима и изазвати додатне компликације и сукобе. Иако је све указивало на то да је Ставрин брат Мика, повређен пошто је сазнао за љубавну аферу своје Рафаеле, дигао руку на адвоката Ушкета, околности ће доказати супротно.
У међувремену, после низа покушаја да ступи у контакт са Загорком, Павловић сазнаје да је екипа министра Карајовића, после церемоније на градилишту у Макишу, отишла у Дубаи, наводно послом. Он и Зарић ће се потрудити да им спреме дочек који ће дуго памтити.

Улоге тумаче: Тихомир Станић, Мира Бањац, Анита Манчић, Радош Бајић, Борис Миливојевић, Александар Срећковић, Миленко Павлов, Ненад Хераковић, Исидора Минић, Марко Живић, Недељко Бајић, Петар Бенчина, Светлана Бојковић, Танасије Узуновић, Ненад Јездић, Милан Калинић и други.
Редитељка Јелена Бајић Јочић, сценариста Радош Бајић, продуценти РТС и Контраст Студио

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво