Војна академија, 50. епизода

„Војна академија“, четврта сезона, премијерно је емитована на РТС 1 2018. године. Са укупно пет сезона, серија је у протеклој деценији била једна од најпопуларнијих.

Главна вежба је почела. Џаковић је пред оскудну "битку" одржао поводљив говор кадетима, надахнуто читајући чувене речи јунака са Цера. Панић и Марковић су сада службено стали на супротстављене стране. Панић је главни стратег "плавих" којима припадају и кадети под Икиним заповедањем док Марковић руководи "црвенима" који "глуме" непријатељску војску у нападу. Како је симулирани сукоб две стране одмицао, чинило се да су Марковићеви "црвени" у опасном преимућству. Панић је оћутао на Марковићеве опаске да је начинио школски пример стратешке грешке. У вежби су учествовали сви родови војске. Грујин тенк се покварио у важном часу па су његови покушавали да га поправе. Одбрана "плави" се свела на једну кућу. Много их је заробљено. Хоће ли успети да окрену стање у своју корист? Ко ће ликовати на крају - Панић или Марковић? Ко ће коме честитати на доброј ударној процени?

Улоге тумаче: Бојан Перић, Бранко Јанковић, Славен Дошло, Тијана Печенчић, Ђорђе Стојковић, Анђела Јовановић, Гордана Пауновић, Јован Јовановић, Јована Беловић, Драгана Дабовић, Тамара Дратичевић, Радивоје Буквић, Гордан Кичић, Виктор Савић и многи други.
Режија Дејан Зечевић, сценарио Зорица Цвијетић (по причи Гордана Михића и Бобана Јевтића)

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво